دسکتروز فرمی از گلوکوز است که نسبت به سوکروز (شکر معمولی)  20 تا 30 درصد شیرینی کمتری دارد.

دکستروز باعث می‌شود در هنگام تولید خواص نگهدارندگی حفظ شده، بافت محصولات بهبود یابد و از شیرین‌شدن بیش از حد محصول‌نهایی جلوگیری شود.

دکستروز یا دی-گلوکز پودری سفید با فرم کریستال‌های کوچک است که عموماً به عنوان شیرین‌کننده از آن استفاده می‌شود. دکستروز از لحاظ شیمیایی مشابه گلوکز و قند خون است و در مقیاس صنعتی به وسیله هیدرولیز آنزیمی نشاسته گیاهان (معمولاً ذرت) تولید می‌شود. حلالّیت بالا و وزن مولکولی پایین آن نسبت به سوکروز، دکستروز را به یک ماده بسیار مهم در صنعت غذای تبدیل کرده است. دکستروز در دو نوع خشک (آنهیدروز) و آبدار (مونوهیدرات) تهیه می‌شود.
نام‌های دیگر:dextrose, purified d-glucose
فرمول شیمیایی: C6H14O7

در محیط خنک و خشک با تهویه مناسب حداکثر به مدت 2 سال
به صورت کیسه‌های 25 کیلو گرمی
محصولات غذایی

پودر دکستروز عمدتاً به عنوان شیرین‌کننده در محصولات غذایی استفاده می‌شود. در محصولات کیک و نان باعث تأثیر در رنگ (عامل قهوه‌ای‌کننده)، افزایش ماندگاری، بهبود تخمیر و بهبود بافت می‌شود. در بستنی به منظور کاهش نقطه انجماد و به عنوان عامل و تشدید‌کننده طعم در شیر کاکائو استفاده می‌شود. دکستروز شیرینی کمتری نسبت به سوکروز دارد (70 تا 80 درصد)، محصولاتی که دارای پروتئین شیر (مانند تافی‌ها) هستند دکستروز باعث تقویت رنگ در آنها می‌شود( واکنش میلارد). دکستروز همچنین باعث رو آوردن طعم (میوه‌ای) محصولات شیرین و شکلات می‌شود. همچنین دکستروز به عنوان شیرین‌کننده واحد در محصولاتی نظیر پدر ژله و پاستیل شود. در پوشش‌دهی آبنبات، دکستروز می‌تواند باعث کاهش زمان پوشش‌دهی و خشک شدن شود. دکستروز در نوشیدنی‌های مختلف، فرآورده‌های لبنی و بستنی، غذا‌های آماده و چاشنی و فرآورده‌های گوشتی استفاده می‌شود.

پاسخگوی شما هستیم

برای استعلام قیمت و اطلاعات کامل محصولات درخواست خود را ثبت نمایید. همکاران ما تا یک ساعت پس از ثبت درخواست و در ساعات کاری شرکت با شما تماس خواهند گرفت.